Általános információk

Szeretnél elsajátítani egy olyan masszázst, ami nem csak annak jóleső, aki kapja, hanem neked is, aki adja? Szeretnél érzelmileg is megtartó segítővé válni?
Ha így van, akkor a legjobb helyen jársz! A Polinéz masszázs sokkal több, a hétköznapi, sokak által ismert masszázsfajtáknál. Különlegessége a mozdulatok páratlan szépségén túl főleg a polinéz masszőr érintésének a minőségéből fakad.

Milyen egy igazán jó érintés? Honnan ismered fel, hogy melyik érintés jó és melyik nem?
Aki jól érint, az nem akar tőled semmit, tiszteletben tartja a határaidat, figyelembe veszi az igényeidet, az érintései által megmutatja neked a legszebb, legszabadabb minőségedet. És mindenki, aki nem így ér hozzád, annak bőven lenne még mit tanulnia…

Mitől lesz jó az érintésed? Mitől leszel jobb masszőr, mint mások?
Elengedhetetlenül fontos természetesen a szakmai felkészültség, az anatómiailag pontos mozdulat és a rengeteg gyakorlás is. De legalább ennyire fontos az is, hogy a masszőr a képzése során átmenjen egy olyan önismereti folyamaton, ahol a személyisége is érik, fejlődik. A képzésen végig kiemelt szerepe van az önismereti munkának, hiszen csak ezáltal válhatsz mélyen megtartó segítővé. Ahogy a képzés során egyre közelebb kerülsz önmagadhoz, saját legigazabb valóságodhoz, úgy válik a tevékenységed egyre többé annál, hogy csupán egy másik ember izmait és ízületeit masszírozod át. Ahogy hozzáférsz a saját sérüléseidhez és erőforrásaidhoz, úgy válsz alkalmassá mások érzelmi támogatására is.
Ez persze nem kevés időt igényel: valódi, alapos, mélyről jövő változást nem lehet egy-két hétvége alatt elérni…

Pár nap a sok száz apró érintésből, mozdulatból álló, összetett koreográfia elsajátítására sem elég, hát még önmagunk megismerésére! Ahhoz, hogy megfelelő minőségű figyelmet és érintést tudjunk adni, szükség van a tanfolyam intenzív napjaira, ahol mélységeket és magasságokat is bejárunk együtt. Ezen túl persze szükséges a szintek közötti rengeteg gyakorlás is. Ha rászánod a kellő időt és energiát, akkor komoly belső erőre és gyöngédségre tudsz szert tenni, amivel a klienseidet nem csak fizikailag, hanem érzelmileg is tudod majd támogatni.

Olyan képzést ajánlok neked, ahol érzelmi biztonságban sajátíthatod el a Polinéz masszázs technikáját, és amely hatással lesz a saját életedre, kapcsolataidra is, emelve, javítva azok minőségét.

Milyen a Polinéz masszázs?
A polinéz szigetvilágból származó masszázs alatt meleg olajjal masszírozom át a tested. A mozdulatok nem csak gyönyörűek, hanem gyöngédek és hatékonyak is egyben. Az alkarral végzett izommasszázs, valamint a tenyérrel és ujjbegyekkel végzett ízületi masszázs váltja egymást a másfél órás szertartás alatt. A mozdulatok ringatnak, hullámzást idéznek, így könnyű általuk relaxálni. A relaxáció mélységét a finoman és igényesen válogatott zenével is támogatom. A figyelmem végig csak a tiéd, a jelenlétem pedig biztonságot adó. Az érintéseim gyöngédsége által mélyen átélheted, hogy szerethető vagy, ezt pedig tovább tudod vinni magaddal a hétköznapjaidba, ott is jelentős változást elérve ezáltal.

Úgy építettem fel a képzést, hogy a saját tempódnak megfelelően tudj haladni. A teljes masszázs elsajátításához az I-IV. szint elvégzése szükséges.

I. SZINT
Az I. szintre még komoly elköteleződés nélkül is érdemes jelentkezned, mert itt belekóstolhatsz a Polinéz masszázs tanulásába. Ha nem tartanál velem tovább, akkor is a birtokodban lesz egy önmagában is alkalmazható technika, a teljes testre kiterjedő Polinéz ízületi masszázs. Ezt a nagyjából 60-70 perces masszázst az I.szint elvégzése után már be tudod építeni a praxisodba. Ha pedig úgy érzed, hogy szívesen folytatod velem a megkezdett közös munkát, akkor szeretettel várlak a következő szinteken, ahol az alkaros technikát tanítom meg. Az I. szint végén oklevelet állítok ki. Az oklevél kiadásának feltétele mind az öt napon való aktív jelenlét.

II-IV. SZINT
A jelentkezés feltétele az I. szint elvégzése. Erre a három szintre csak egyben lehet jelentkezni! Itt még mélyebbre merülünk az érintéseid finomításában, érzékenyítésében és az önismeretben. Megtanulhatod a teljes testre kiterjedően az alkaros technikát.

Neked is itt a helyed, ha:
– szeretsz érinteni és érintve lenni
– ha nem szeretsz sem érinteni, sem érintve lenni, de ezen változtatni szeretnél
– segítő szakmádban örömmel alkalmaznál új módszereket
– szeretnél olyan hivatást, amiben önállóan tudsz dolgozni, és szabadon osztod be az idődet
– az önismereti utadon eljutottál addig a pontig, ameddig kognitív módszerekkel el lehet jutni

A megbízható tudáson, az érzelmileg megtartó, biztonságos közegen túl pedig még ezeket is megkapod tőlem:
– 1 db Polinéz masszázs logóval díszített füzet, hogy a tanfolyamon jegyzetelni tudj
– 1 db Polinéz masszázs logóval díszített póló a méretedben, fekete vagy fehér színben


Válassz a képzések közül és olvass tovább!

Polinéz masszázstanfolyam I. szint >>
Polinéz masszázstanfolyam II-IV. szint >>
Várandósmasszázs-tanfolyam >>
Gyakorlónap >>
Masszázs workshop pároknak >>