Kozma Bernadett

Kozma Bernadett vagyok, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen diplomáztam, első szakmám szerint szobrászként emlegetem magam. Az egyetem elvégzése után már kisgyerekes anyukaként a családom lett minden fejlődésem katalizátora: előhozott és felkavart bennem rég elfeledett témákat, konfliktusokat és végül is az önismeret felé fordultam.
Számomra ezen az úton a legélvezetesebb, legpuhább és egyben a legmarkánsabb változást hozó esemény a Polinéz masszázstanfolyam elvégzése volt Annánál 2018-ban. Azóta rendszeres és lelkes résztvevője vagyok nem csak a Polinéz masszázstanfolyamoknak segítőként, hanem más önismereti csoportoknak is. Az elmúlt év körülbelül 500 óra önismereti gyakorlatot adott számomra, és ennek hatalmas hányada masszázs, érintés, testtel való tudatos munka volt.
Több módszerrel dolgoztam már és ezek közül jelenleg is tanulok néhányat, hogy hitelesen tudjalak téged is kísérni utadon: KIP, bodywork, művészetterápia, pszichodráma, Polinéz masszázs. 
Ez a masszázs valószínűleg az egyik leghatékonyabb segítség lehet számodra is: akár önmagában, akár kiegészítő regressziós terápiaként, akár kikapcsolódásként.
Szeretettel várlak immár két helyszínen is: a II. kerületben Pesthidegkúton, illetve a XIII. kerületben, a Jászai Mari térnél, a Tátra utcában.

ELÉRHETŐSÉGEK
website: www.kozmadetti.hu
facebook:  Kozmadetti Polinéz masszázs facebook oldala
telefon: +36 30 237 2930