Papp Katalin Viktória

Papp Kata vagyok, Martfűn élek, jelenleg helyben egy szépségszalonban dolgozom masszőrként. Tanulmányaimat a Szolnoki Főiskola Idegenforgalmi szakán végeztem, majd ezt követte több OKJ-s képzés is.
2016-ban döntöttem úgy, hogy változásra van szükségem a munkámban, ekkor kezdtem masszázsokat tanulni, Sokféle képzést elvégeztem, számos masszázsfajtát ki lehet nálam próbálni. A mai napig folyamatosan képzem magam. Beszippantott a szakma, a munkám hobbim lett!

A Polinéz masszázstanfolyamot -ban végeztem el: ez nem csak egy tanfolyam volt számomra, hanem annál sokkal több! A masszázson túl megismerhettem egy új embert, mégpedig saját magamat. Nemcsak a munkámban hozott minőségi változást, fejlődést ez a képzés, hanem a magánéletemben, emberi kapcsolataimban is. Ezt bizonyítja a szélesedő kliensköröm illetve a visszajáró vendégeim is. A pozitív élményt, amit kapnak vendégeim a masszázs által, megosztják velem és másokkal is. Leírhatatlan érzésről számolnak be, amit nagyon jól esik hallgatni.

Mindenkinek szeretettel ajánlom mind a masszázst illetve tanfolyamot is. Hiszen mindenki szeret szeretve lenni, és a Polinéz masszázs alatt finom érintésekkel, mozdulatokkal kap 100% figyelmet a teste. Mindezt egy biztonságos, meleg, nyugodt, puha környezetben élheti át a vendégem.
Úgy gondolom, erre a tanfolyamra minden felnőttnek el kellene „jutni”, nemcsak masszőrként.

Elmondhatom, amire büszke is vagyok, hogy minőségibb, eredetibb, emocionálisabb ember lettem a tanfolyam után és ennek mellékhatása, hogy a környezetem is kapott belőle és ez csodálatos!

Sok masszázsfajtát tanultam az évek során, de a Polinéz masszázs a
kedvenc masszázsaim egyike, nincs még egy olyan masszázs, ami ennyire közel enged két „idegen” embert egymáshoz. Egy különleges, láthatatlan kötelék alakul ki a masszőr és kliense között. Masszőrként és vendégként is szeretem nagyon a Polinéz masszázst, jól érzem mindkettő szerepben magam. Szeretetet adni illetve kapni, érezni, hogy most Te vagy fontos, 90 percben figyelmet kap tested minden apró kis részlete, intim területek kivételével, azt gondolom ez csodálatos érzés, egy ünnepség a testnek, elmének, egész lényednek!

Keress bátran, ha Te is szeretnél ennek az érzésnek részese lenni,
Martfűn a Relax Szépségszalon emeletén, Szolnoki út 122. sz. alatt.
Bejelentkezés minden esetben szükséges!
+36 70 323 9737
Facebook: Pappkatamasszázs
90 perc: 8000 Ft
Szeretettel várlak: Kata