II-IV. szint

Úgy építettem fel a képzést, hogy a saját tempódnak megfelelően tudj haladni. A teljes masszázs elsajátításához az I-IV. szint elvégzése szükséges.
Már az I. szint elvégzése után részt tudsz venni a meghirdetett gyakorlónapokon (ezeket a napokat az igények függvényében, változó rendszereséggel hirdetem meg), a IV. szint elvégzése után pedig lehetőséged van a Várandós masszázst is megtanulni.
Az I. szint elvégzése után lehetőséged van itt a honlap “Polinéz masszőrök” aloldalán való bemutatkozásra is.

II-IV. SZINT

A jelentkezés feltétele az I. szint elvégzése. Erre a három szintre csak egyben lehet jelentkezni. Itt még mélyebbre merülünk az érintéseid finomításában, érzékenyítésében. Megtanulhatod a teljes testre kiterjedően az alkaros technikát.

FŐBB TÉMAKÖRÖK

alkaros masszázs az egész testen
kapcsolódásaink tudatosítása
szent és profán szétválasztása
az érintés szentsége
polinéz táncmeditáció
váll-lazító gyakorlatsor
a légzésünk tudatosítása
a Polinéz masszázs eredete
mély figyelem kialakítása a saját testünkben
érzelmeink egyre átfogóbb tudatosítása
hullámzás, víz elem, magzatkor és születés
magzati létélmény meleg termálvízben
a szeretet, a tudás és az erő harmonikus együttműködése
érzelmeink kifejezése a mozdulataink által
kapcsolódás az ősökhöz; a tőlük jövő tudás és erő elfogadása
önfegyelem, fókusz erősítése
gesztusok, testbeszéd felfedezése és használata
mentális középpont megtalálása
a nyugalom és feszültség felfedezése a testben, rugalmasság, tisztulás
a saját, belső erőnk forrásának megtalálása
vállalkozási ismeretek

TAPASZTALATI TANULÁS
Eleinte, amikor felmerült bennem a tanfolyam ötlete, azt gondoltam, hogy készítek egy csodás képekkel illusztrált és gondosan megírt tankönyvet, hogy így segítsem a tanulásodat. Aztán felidéztem, hogy én magam hogyan tanultam anno, és rájöttem, hogy a tanulásnak ez a természetes módja mennyivel hatékonyabb és milyen mély tudásra lehet így szert tenni. Így visszatértem inkább a gyökereimhez, és ugyanazzal a módszerrel tanítok most én is: rengeteg gyakorlással és saját élmények által. Megtapasztalhatod, hogy melyik érintés neked hogyan esik, melyik volt jó, biztonságot adó, és melyik kevésbé az, így finomítva és érzékenyítve a saját érintésedet.

BODYWORK
A bodywork gyakorlatok során egyszerű instrukciókat követve figyeljük meg, hogy egy-egy helyzet, érintés, mozdulat milyen érzelmi reakciót vált ki belőlünk. Ezek a gyakorlatok segítenek a határaink felfedezésében, kijelölésében, a másokra és önmagunkra való figyelem mélyítésében, az önelfogadásban. Egyszerre tárja fel és gyógyítja is egyben a sérüléseinket.

TÁNCMEDITÁCIÓ
A polinéz szigetvilágból származó egyszerűen koreografált, pár lépésnyi táncok gyakorlása transzcendens világok bejárásban segít. A jól begyakorolt mozdulatok ismételgetése hamar elhozza az elme kikapcsolását, így megmarad nekünk az, hogy a testünkre és az érzelmeinkre figyeljünk csupán – a hétköznapjainkban ez zömében úgyis épp fordítva történik.

MEGOSZTÓKÖRÖK
A napok nagy részében a testünkkel fogunk dolgozni: az előzőekben felsorolt módszerek mind a testhez visznek közel. Azonban szükséges, hogy az átélt tapasztalatokat, élményeket tudatosíthasd is, a kérdéseidet feltehesd, az aktuális érzelmi állapotodról jelzést adhass.
Épp ezért a napokat mindig nyitókörrel kezdjük, és zárókörrel zárjuk. Nap közben pedig a megosztókörökben (vagy kivételesen egy-egy alkalommal az esti zárókörben) van lehetőséged az élményeid megosztására.
Így fonjuk egy egységbe a testi tapasztalataidat, a gondolataidat és az érzelmeidet – és így érhetsz el egy integráltabb személyiséget, önazonosabb létezést.

A tanfolyam nem akkreditált, államilag nem elismert.

A KÉPZÉS IDŐPONTJAI
TAVASZI-NYÁRI CSOPORT (K/2021/167117):
II. szint: 2022. március 30 – április 3. (60 óra)
III. szint: 2022. május 11-15. (60 óra)
IV. szint: 2022. június 22-26. (60 óra)

ŐSZI-TÉLI CSOPORT (K/2022/018874):
II. szint: 2022. november 9-13. (60 óra)
III. szint: 2023. január 11-15. (60 óra)
IV. szint: 2023. február 22-26. (60 óra)

FONTOS: a II-IV. szinteken csak azok vehetnek részt, akik az I. szintet elvégezték már. Ez a három szint 4-6 fő jelentkezésével indul.

HELYSZÍN
Bokros vendégház, Tordas
A szállás díja: jelenleg 5.000 Ft/fő/éj + idegenforgalmi adó 300 Ft/fő/éj
Amennyiben a szállásadó árat emel, azt időben jelezni fogom.

MENNYIBE KERÜL?
II-IV. szint: 114.000 Ft szintenként (azaz a három szint összesen 342.000 Ft)
A fenti tandíjon túl kérlek, hogy számolj még a szállás és az utazás költségével. A szállás díját feljebb találod. Az utazást, amennyire csak lehetséges, telekocsival szoktuk megoldani, az étkezést önállóan oldja meg mindenki, ennek összege a tanfolyamtól teljesen független és egyénileg változó.

A II-IV. SZINTEN IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

RÉSZLETFIZETÉS
Egyéni megállapodás alapján lehetséges, kérlek, hogy jelezd, ha szükséged van rá!

EGYÉNI KEDVEZMÉNY
Indokolt esetben egyéni kedvezmény kérhető. Ha erre szükséged lenne, kérlek, hogy jelezd felém, hogy át tudjuk beszélni a lehetőségeket.

1) ŰRLAP KITÖLTÉSE
Kérlek, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot! Figyelj rá, hogy az adataidat pontosan add meg!

2) JELENTKEZÉSI DÍJ ÁTUTALÁSA
Kiállítom díjbekérőt a jelentkezési díjról, és elküldöm neked emailben. A jelentkezési díj 57.000 Ft. Kérlek, hogy figyeld a spam mappádat is, lehet, hogy a levelem oda kerül!
A tanfolyamon a helyedet a jelentkezési díj átutalásával tudod biztosítani.

3) A TANDÍJ ÁTUTALÁSA
A tandíjból fennmaradó részt kérlek, hogy legkésőbb a tanfolyam kezdete előtt 20 nappal utald át nekem. A pontos dátumokról emailt fogok küldeni, természetesen.

4) KAPCSOLATTARTÁS
Mindig, minden részletet, tudnivalót, megbeszélt időpontot, címet, elküldök az általad megadott email címre.

5) TANFOLYAM
Találkozunk a tanfolyamon és folytatjuk az I. szinten már megkezdett közös munkát.

AZ ESETLEGES LEMONDÁS FELTÉTELEI
Ha valamilyen okból mégis meggondolnád magad, és nem szeretnél részt venni a tanfolyamon, akkor a tanfolyamra befizetett jelentkezési díjat nem fogom tudni visszaadni, mivel az foglalóként működik, és így ez nem visszatérítendő díjrészlet. A jelentkezési díjon felüli befizetésekből a következő módon jár visszatérítés:
– ha a tanfolyam elindulása előtt több, mint 30 nappal korábban történik a lemondás, akkor az addig befizetett összeg 100%-át fizetem vissza
– ha a tanfolyam elindulása előtt 30-16 nappal korábban történik a lemondás, akkor az addig befizetett összeg 50%-át fizetem vissza
– ha a tanfolyam elindulása előtt 15-0 nappal korábban történik a lemondás vagy a jelentkező nem mondja le a részvételt, csak nem jön el a tanfolyamra, akkor a befizetett összeg nem jár vissza
– ha a tanfolyam elindulását követően a résztvevő a tanfolyam vége előtt távozik a tanfolyamról vagy nem vesz részt a többi tanfolyami alkalmon, akkor az addigi befizetésekből semekkora rész sem jár vissza
– amennyiben a tanfolyam az én hibámból marad el, az addig befizetett összeg 100%-át visszafizetem
– rajtam kívül álló okok (pl. járványügyi helyzet, államilag elrendelt korlátozások) miatt elmaradó tanfolyam esetén az addig befizetett összeg egy következő tanfolyamra átvihető, annak az árába beszámítható.

JELENTKEZÉSI LAP
(Polinéz masszázstanfolyam II-IV. szint)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató