II-IV. szint

Úgy építettem fel a képzést, hogy a saját tempódnak megfelelően tudj haladni. A teljes masszázs elsajátításához az I-IV. szint elvégzése szükséges.
Már az I. szint elvégzése után részt tudsz venni a havi rendszerességgel meghirdetett gyakorlónapokon, a IV. szint elvégzése után pedig lehetőséged van a Várandós masszázst is megtanulni.
Az I. szint elvégzése után lehetőséged van itt a honlap “Polinéz masszőrök” aloldalán való bemutatkozásra is.

II-IV. SZINT

A jelentkezés feltétele az I. szint elvégzése. Erre a három szintre csak egyben lehet jelentkezni. Itt még mélyebbre merülünk az érintéseid finomításában, érzékenyítésében. Megtanulhatod a teljes testre kiterjedően az alkaros technikát.

FŐBB TÉMAKÖRÖK

alkaros masszázs az egész testen
kapcsolódásaink tudatosítása
szent és profán szétválasztása
az érintés szentsége
polinéz táncmeditáció
váll-lazító gyakorlatsor
a légzésünk tudatosítása
a Polinéz masszázs eredete
mély figyelem kialakítása a saját testünkben
érzelmeink egyre átfogóbb tudatosítása
hullámzás, víz elem, magzatkor és születés
magzati létélmény meleg termálvízben
a szeretet, a tudás és az erő harmonikus együttműködése
érzelmeink kifejezése a mozdulataink által
kapcsolódás az ősökhöz; a tőlük jövő tudás és erő elfogadása
önfegyelem, fókusz erősítése
gesztusok, testbeszéd felfedezése és használata
mentális középpont megtalálása
a nyugalom és feszültség felfedezése a testben, rugalmasság, tisztulás
a saját, belső erőnk forrásának megtalálása
vállalkozási ismeretek

TAPASZTALATI TANULÁS
Eleinte, amikor felmerült bennem a tanfolyam ötlete, azt gondoltam, hogy készítek egy csodás képekkel illusztrált és gondosan megírt tankönyvet, hogy így segítsem a tanulásodat. Aztán felidéztem, hogy én magam hogyan tanultam anno, és rájöttem, hogy a tanulásnak ez a természetes módja mennyivel hatékonyabb és milyen mély tudásra lehet így szert tenni. Így visszatértem inkább a gyökereimhez, és ugyanazzal a módszerrel tanítok most én is: rengeteg gyakorlással és saját élmények által. Megtapasztalhatod, hogy melyik érintés neked hogyan esik, melyik volt jó, biztonságot adó, és melyik kevésbé az, így finomítva és érzékenyítve a saját érintésedet.

BODYWORK
A bodywork gyakorlatok során egyszerű instrukciókat követve figyeljük meg, hogy egy-egy helyzet, érintés, mozdulat milyen érzelmi reakciót vált ki belőlünk. Ezek a gyakorlatok segítenek a határaink felfedezésében, kijelölésében, a másokra és önmagunkra való figyelem mélyítésében, az önelfogadásban. Egyszerre tárja fel és gyógyítja is egyben a sérüléseinket.

TÁNCMEDITÁCIÓ
A polinéz szigetvilágból származó egyszerűen koreografált, pár lépésnyi táncok gyakorlása transzcendens világok bejárásban segít. A jól begyakorolt mozdulatok ismételgetése hamar elhozza az elme kikapcsolását, így megmarad nekünk az, hogy a testünkre és az érzelmeinkre figyeljünk csupán – a hétköznapjainkban ez zömében úgyis épp fordítva történik.

MEGOSZTÓKÖRÖK
A napok nagy részében a testünkkel fogunk dolgozni: az előzőekben felsorolt módszerek mind a testhez visznek közel. Azonban szükséges, hogy az átélt tapasztalatokat, élményeket tudatosíthasd is, a kérdéseidet feltehesd, az aktuális érzelmi állapotodról jelzést adhass.
Épp ezért a napokat mindig nyitókörrel kezdjük, és zárókörrel zárjuk. Nap közben pedig a megosztókörökben (vagy kivételesen egy-egy alkalommal az esti zárókörben) van lehetőséged az élményeid megosztására.
Így fonjuk egy egységbe a testi tapasztalataidat, a gondolataidat és az érzelmeidet – és így érhetsz el egy integráltabb személyiséget, önazonosabb létezést.

A tanfolyam nem akkreditált, államilag nem elismert.

A KÉPZÉS IDŐPONTJAI
II. szint: 2021. szeptember 15-19.
III. szint: 2021. október 13-17.
IV. szint: 2021. november 17-21.
FONTOS: a II-IV. szinteken csak azok vehetnek részt, akik az I. szintet elvégezték már. Ez a három szint 6-10 fő jelentkezésével indul.

HELYSZÍNEK
Aranyhíd Vendégház és Életmódközpont, Balatonboglár
Elhelyezés: 2-3 fős fürdőszobás szobákban
A szállás díja: 7.000 Ft/fő/éj

MENNYIBE KERÜL?
II-IV. szint: 108.000 Ft szintenként (azaz a három szint összesen 324.000 Ft)
A fenti tandíjon túl kérlek, hogy számolj még a szállás és az utazás költségével. A szállások díját feljebb, az adott szállásnál találod. Az utazást telekocsival szoktuk megoldani, egy-egy út kb 2.000 Ft, az étkezést önállóan oldja meg mindenki, ennek összege a tanfolyamtól teljesen független és egyénileg változó.

A II-IV. SZINTEN IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK
Nagyon szeretném, ha nem lenne anyagi akadálya annak, hogy valaki, aki szeretne, részt tudjon venni a tanfolyamon. Ezért kidolgoztam egy kedvezmény-rendszert, amiben remélem, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő támogatási formát, amennyiben szüksége van támogatásra.

10% KEDVEZMÉNY A TELJES KÉPZÉSRE: 42.000 FT ÉRTÉKBEN
Ezt a kedvezményt akkor veheted igénybe, ha egy összegben fizeted be a tandíjat az I-IV. szintekre.

100.000 FT ÖSZTÖNDÍJ – EGYÉNILEG KÉRHETŐ TÁMOGATÁS
Egyéni elbírálás alapján kedvezményt adok a tandíjból. Az évi keretösszeg, amire pályázni lehet 100.000 Ft. Az ösztöndíj több fő részére is szétosztható, és egy jelentkező is megkaphatja az egész keretet – ez az ösztöndíjra jelentkezők számától, rászorultságától és az igényelt ösztöndíjak mértékétől is függ.
Figyelem: ösztöndíj kizárólag a II-IV. szintekre kérhető!

RÉSZLETFIZETÉS
Egyéni megállapodás alapján lehetséges, kérlek, hogy jelezd, ha szükséged van rá!

A felsorolt kedvezmények nem összevonhatóak!

1) ŰRLAP KITÖLTÉSE
Kérlek, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot! Figyelj rá, hogy az adataidat pontosan add meg!

2) REGISZTRÁCIÓS DÍJ ÁTUTALÁSA
Kiállítom díjbekérőt a regisztrációs díjról, és elküldöm neked emailben. A regisztrációs díj 18.000 Ft. Kérlek, hogy figyeld a spam mappádat is, lehet, hogy a levelem oda kerül elsőre!
A tanfolyamon a helyedet a regisztrációs díj átutalásával tudod biztosítani.

3) A TANDÍJ ÁTUTALÁSA
A tandíjból fennmaradó részt kérlek, hogy legkésőbb a tanfolyam kezdete előtt 15 nappal utald át nekem. A pontos dátumokról emailt fogok küldeni, természetesen.

4) KAPCSOLATTARTÁS
Mindig, minden részletet, tudnivalót, megbeszélt időpontot, címet, elküldök az általad megadott email címre.

5) TANFOLYAM
Találkozunk a tanfolyamon és folytatjuk az I. szinten már megkezdett közös munkát.

AZ ESETLEGES LEMONDÁS FELTÉTELEI
Ha valamilyen okból mégis meggondolnád magad, és nem szeretnél részt venni a tanfolyamon, akkor a tanfolyamra befizetett regisztrációs díjat nem fogom tudni visszaadni, mivel az foglalóként működik, és így ez nem visszatérítendő díjrészlet. A regisztrációs díjon felüli befizetésekből a következő módon jár visszatérítés:
– ha a tanfolyam elindulása előtt több, mint 30 nappal korábban történik a lemondás, akkor az addig befizetett összeg 100%-át fizetem vissza
– ha a tanfolyam elindulása előtt 29-14 nappal korábban történik a lemondás, akkor az addig befizetett összeg 50%-át fizetem vissza
– ha a tanfolyam elindulása előtt 13-0 nappal korábban történik a lemondás vagy a jelentkező nem mondja le a részvételt, csak nem jön el a tanfolyamra, akkor a befizetett összeg nem jár vissza
– ha a tanfolyam elindulását követően a résztvevő a tanfolyam vége előtt távozik a tanfolyamról vagy nem vesz részt a többi tanfolyami alkalmon, akkor az addigi befizetésekből semekkora rész sem jár vissza
– amennyiben a tanfolyam az én hibámból marad el, az addig befizetett összeg 100%-át visszafizetem
– rajtam kívül álló okok (pl. járványügyi helyzet, államilag elrendelt korlátozások) miatt elmaradó tanfolyam esetén az addig befizetett összeg egy következő tanfolyamra átvihető, azon felhasználható

JELENTKEZÉSI LAP

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató