Várandósmasszázs-tanfolyam

A Polinéz masszázs kiválóan alkalmas a várandósság támogatására, akár fizikai, akár érzelmi szinten. A gyengéd, ringatást idéző mozdulatok körbeölelik a kismamát és a babát is, egy szimbiotikus egységként, mégis külön-külön figyelve mindkettejükre.

Azt gondolom, hogy az az optimális helyzet, ha a szülés körüli időszakban tapasztalati tudással is rendelkező segítők vannak jelen. Véleményem szerint csak az tud hiteles kismama-masszőrré válni, aki ismeri, tudja belülről is, mert megtapasztalta, hogy milyen ambivalenciákkal teli időszak ez a hormonoktól túlcsorduló kilenc hónap, majd a gyermekágy időszaka is, nem pedig csupán tanul róla.

A várandósmasszázs-tanfolyamon a masszázstechnika elsajátításán túl elsősorban a részvevők saját élményeivel fogunk dolgozni: azzal az időszakkal, amikor ők maguk babát terveztek (ennek nehézségével, könnyűségével) vagy amikor váratlanul megfogantak, dolgozunk az esetleges veszteségekkel, amikor egy terhesség idő előtt megszakad, spontán módon vagy akár saját döntés alapján. Dolgozunk azzal a rengeteg érzelemmel, amit a várandósságunk alatt átéltünk: a szélsőségekben csapongástól egy-egy időszak végtelen nyugalmáig oda és vissza bejárjuk, körbebarangoljuk a történeteinket, érzelmeinket. Újraéljük a szüléseinket is, akárhol és akárhogyan is szültünk. Meghallgatjuk, megismerjük egymás örömteli történeteit, és veszteségeit is, valaha volt félelmeit, esetleg a mai napig tartó fájdalmát is. Beszélünk arról is, hogy a várandósság és a gyermekágy, illetve maga a gyermek születése hogyan változtatja meg a pár szexualitását, a nő énképét (akár testi, akár lelki szinten).

polinéz várandósmasszázs-technika elsajátítása
kapcsolódás a várandósság időszakában átélt érzelmeiddel
magzati létélmény meleg termálvízben
női segítői mintáink
kapcsolódás női felmenőinkkel
aromaterápia a várandósság alatt
babamasszázs

A KÉPZÉS IDŐPONTJA
2021. január 13-17.
FONTOS: erre a képzésre kizárólag olyan nők jelentkezését várom, akik már átélték a várandósság időszakát és a gyermekszülést is. A jelentkezés feltétele továbbá a Polinéz masszázstanfolyam I-IV. szintjeinek az elvégzése.
A képzés 4-6 fő jelentkezésével indul.

HELYSZÍN
Bokros vendégház, Tordas

MENNYIBE KERÜL?
I. szint: 108.000 Ft
A fenti tandíjon túl kérlek, hogy számolj még a szállás és az utazás költségével. Az utazást telekocsival szoktuk megoldani, egy út kb 1.500-2.000 Ft, az étkezést önállóan oldja meg mindenki, ennek összege a tanfolyamtól teljesen független és egyénileg változó.

Részletfizetési kedvezmény kérhető, kérlek, hogy a jelentkezésednél jelezd, ha ilyen igényed van!

Jelentkezni kizárólag emailben tudsz, a következő emailcímen: baksaanna@gmail.com
Várlak szeretettel!