Várandósmasszázs-tanfolyam

A Polinéz masszázs kiválóan alkalmas a várandósság támogatására, akár fizikai, akár érzelmi szinten. A gyengéd, ringatást idéző mozdulatok körbeölelik a kismamát és a babát is, egy szimbiotikus egységként, mégis külön-külön figyelve mindkettejükre.

A várandósmasszázs-tanfolyamon a masszázstechnika elsajátításán túl elsősorban a részvevők saját élményeivel fogunk dolgozni: azzal az időszakkal, amikor ők maguk babát terveztek (ennek nehézségével, könnyűségével) vagy amikor váratlanul megfogantak, dolgozunk az esetleges veszteségekkel, amikor egy terhesség idő előtt megszakad, spontán módon vagy akár saját döntés alapján. Dolgozunk az anyaság témájával akkor is, ha eddig nem volt részed benne, esetleg nem is tervezed, hogy szeretnél gyermeket vállalni. Dolgozunk azzal a rengeteg érzelemmel, amit a várandósság témája kivált belőlünk, vagy amit a várnadósságunk alatt átéltünk: a szélsőségekben csapongástól egy-egy időszak végtelen nyugalmáig oda és vissza bejárjuk, körbebarangoljuk a történeteinket, érzelmeinket. Újraéljük a szüléseinket is, akárhol és akárhogyan is szültünk. Meghallgatjuk, megismerjük egymás örömteli történeteit, és veszteségeit is, valaha volt félelmeit, esetleg a mai napig tartó fájdalmát is. Beszélünk arról is, hogy a várandósság és a gyermekágy, illetve maga a gyermek születése hogyan változtatja meg a pár szexualitását, a nő énképét (akár testi, akár lelki szinten).

polinéz várandósmasszázs-technika elsajátítása
várandósság, szülés: örömök és nehézségek, veszteségek, hiányok
magzati létélmény meleg termálvízben
női segítői mintáink
kapcsolódás női felmenőinkkel
aromaterápia a várandósság alatt
babamasszázs

A KÉPZÉS IDŐPONTJA
2023. június 7-11. (K/2022/018868)
2024. február 21-25.
FONTOS: A jelentkezés feltétele a Polinéz masszázstanfolyam I-IV. szintjeinek az elvégzése.
A képzés 4-6 fő jelentkezésével indul.

HELYSZÍN
Bokros vendégház, Tordas

MENNYIBE KERÜL?
Az infláció jelenlegi mértéke miatt lehetetlenség egy-másfél évre előre tervezni árakat, ezért átmenetileg euróban adom meg az szintek árát. Ez 310 EUR – de fizetni természetesen HUF-ban tudsz majd, mindig az utaláskor érvényes MNB középárfolyammal számolva át a fizetendő forint összeget.
A fenti tandíjon túl kérlek, hogy számolj még a szállás és az utazás és az étkezés költségével. Az utazást a lehetőségektől függően telekocsival szoktuk megoldani, az étkezést önállóan oldja meg mindenki, ennek összege a tanfolyamtól teljesen független és egyénileg változó.

Részletfizetési kedvezmény kérhető, kérlek, hogy a jelentkezésednél jelezd, ha ilyen igényed van!

1) ŰRLAP KITÖLTÉSE
Kérlek, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot! Figyelj rá, hogy az adataidat pontosan add meg!
2) JELENTKEZÉSI DÍJ ÁTUTALÁSA
Kiállítom díjbekérőt a jelentkezési díjról, és elküldöm neked emailben. A jelentkezési díj a tandíj 50%-at. Kérlek, hogy figyeld a spam mappádat is, lehet, hogy a levelem oda kerül elsőre!
A tanfolyamon a helyedet a regisztrációs díj átutalásával tudod biztosítani.
3) A TANDÍJ ÁTUTALÁSA
A tandíjból fennmaradó részt kérlek, hogy legkésőbb a tanfolyam kezdete előtt 20 nappal utald át nekem. A pontos dátumokról emailt fogok küldeni, természetesen.
4) KAPCSOLATTARTÁS
Mindig, minden részletet, tudnivalót, megbeszélt időpontot, címet, elküldök az általad megadott email címre.
5) TANFOLYAM
Találkozunk a tanfolyamon és folytatjuk az előző szinteken megkezdett közös munkát.

JELENTKEZÉSI LAP
(Polinéz várandósmasszázs-tanfolyam)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató
Fizetési és lemondási feltételek