Várandósmasszázs-tanfolyam

A Polinéz masszázs kiválóan alkalmas a várandósság támogatására, akár fizikai, akár érzelmi szinten. A gyengéd, ringatást idéző mozdulatok körbeölelik a kismamát és a babát is, egy szimbiotikus egységként, mégis külön-külön figyelve mindkettejükre.

A várandósmasszázs-tanfolyamon a masszázstechnika elsajátításán túl elsősorban a részvevők saját élményeivel fogunk dolgozni: azzal az időszakkal, amikor ők maguk babát terveztek (ennek nehézségével, könnyűségével) vagy amikor váratlanul megfogantak, dolgozunk az esetleges veszteségekkel, amikor egy terhesség idő előtt megszakad, spontán módon vagy akár saját döntés alapján. Dolgozunk az anyaság témájával akkor is, ha eddig nem volt részed benne, esetleg nem is tervezed, hogy szeretnél gyermeket vállalni. Dolgozunk azzal a rengeteg érzelemmel, amit a várandósság témája kivált belőlünk, vagy amit a várnadósságunk alatt átéltünk: a szélsőségekben csapongástól egy-egy időszak végtelen nyugalmáig oda és vissza bejárjuk, körbebarangoljuk a történeteinket, érzelmeinket. Újraéljük a szüléseinket is, akárhol és akárhogyan is szültünk. Meghallgatjuk, megismerjük egymás örömteli történeteit, és veszteségeit is, valaha volt félelmeit, esetleg a mai napig tartó fájdalmát is. Beszélünk arról is, hogy a várandósság és a gyermekágy, illetve maga a gyermek születése hogyan változtatja meg a pár szexualitását, a nő énképét (akár testi, akár lelki szinten).

polinéz várandósmasszázs-technika elsajátítása
várandósság, szülés: örömök és nehézségek, veszteségek, hiányok
magzati létélmény meleg termálvízben
női segítői mintáink
kapcsolódás női felmenőinkkel
aromaterápia a várandósság alatt
babamasszázs

A KÉPZÉS IDŐPONTJA
2022. január 19-23.
FONTOS: A jelentkezés feltétele a Polinéz masszázstanfolyam I-IV. szintjeinek az elvégzése.
A képzés 4-6 fő jelentkezésével indul.

HELYSZÍN
Bokros vendégház, Tordas

MENNYIBE KERÜL?
I. szint: 108.000 Ft
A fenti tandíjon túl kérlek, hogy számolj még a szállás és az utazás költségével. Az utazást telekocsival szoktuk megoldani, egy út kb 2.000 Ft, az étkezést önállóan oldja meg mindenki, ennek összege a tanfolyamtól teljesen független és egyénileg változó.

Részletfizetési kedvezmény kérhető, kérlek, hogy a jelentkezésednél jelezd, ha ilyen igényed van!

Jelentkezni kizárólag emailben tudsz, a következő emailcímen: baksaanna@gmail.com
Várlak szeretettel!