TOVÁBBKÉPZÉS: II-IV. SZINT


Úgy építettem fel a képzést, hogy a saját tempódnak megfelelően tudj haladni. A teljes masszázs elsajátításához az I-IV. szint elvégzése szükséges.
Már az I. szint elvégzése után részt tudsz venni a havi rendszerességgel meghirdetett gyakorlónapokon, a IV. szint elvégzése után pedig lehetőséged van a Várandós masszázst is megtanulni.
Az I. szint elvégzése után lehetőséged van itt a honlap “Polinéz masszőrök” aloldalán való bemutatkozásra

II-IV. SZINT

A jelentkezés feltétele az I. szint elvégzése. Erre a három szintre csak egyben lehet jelentkezni. Itt még mélyebbre merülünk az érintéseid finomításában, érzékenyítésében. Megtanulhatod a teljes testre kiterjedően az alkaros technikát.

FŐBB TÉMÁK

 • kapcsolódásaink tudatosítása
 • szent és profán szétválasztása
 • az érintés szentsége
 • polinéz táncmeditáció
 • váll-lazító gyakorlatsor
 • a légzésünk tudatosítása
 • a Polinéz masszázs eredete
 • mély figyelem kialakítása a saját testünkben
 • érzelmeink egyre átfogóbb tudatosítása
 • hullámzás, víz elem, magzatkor és születés
 • magzati létélmény meleg termálvízben
 • a szeretet, a tudás és az erő harmonikus együttműködése
 • érzelmeink kifejezése a mozdulataink által
 • kapcsolódás az ősökhöz; a tőlük jövő tudás és erő elfogadása
 • önfegyelem, fókusz erősítése
 • gesztusok, testbeszéd felfedezése és használata
 • mentális középpont megtalálása, a nyugalom és feszültség felfedezése a testben, rugalmasság, tisztulás
 • a saját, belső erőnk forrásának megtalálása
 • vállalkozási ismeretek


TAPASZTALATI TANULÁS

Eleinte, amikor felmerült bennem a tanfolyam ötlete, azt gondoltam, hogy készítek egy csodás képekkel illusztrált és gondosan megírt tankönyvet, hogy így segítsem a tanulásodat. Aztán felidéztem, hogy én magam hogyan tanultam anno, és rájöttem, hogy a tanulásnak ez a természetes módja mennyivel hatékonyabb és milyen mély tudásra lehet így szert tenni. Így visszatértem inkább a gyökereimhez, és ugyanazzal a módszerrel tanítok én is most: rengeteg gyakorlással és saját élmények által. Megtapasztalhatod, hogy melyik érintés neked hogyan esik, melyik volt jó, biztonságot adó, és melyik kevésbé az, így finomítva és érzékenyítve a saját érintésedet.

BODYWORK

A bodywork gyakorlatok során egyszerű instrukciókat követve figyeljük meg, hogy egy-egy helyzet, érintés, mozdulat milyen érzelmi reakciót vált ki belőlünk. Ezek a gyakorlatok segítenek a határaink felfedezésében, kijelölésében, a másokra és önmagunkra való figyelem mélyítésében, az önelfogadásban. Egyszerre tárja fel és gyógyítja is egyben a sérüléseinket.

TÁNCMEDITÁCIÓ

A polinéz szigetvilágból származó egyszerűen koreografált, pár lépésnyi táncok gyakorlása transzcendens világok bejárásban segít. A jól begyakorolt mozdulatok ismételgetése hamar elhozza az elme kikapcsolását, így megmarad nekünk, hogy a testünkre és az érzelmeinkre figyeljünk csupán – a hétköznapjainkban ez zömében úgyis épp fordítva történik.

MEGOSZTÓKÖRÖK

A napok nagy részében a testünkkel fogunk dolgozni: az előzőekben felsorolt módszerek mind a testhez visznek közel. Azonban szükséges, hogy az átélt tapasztalatokat, élményeket tudatosíthasd is, a kérdéseidet feltehesd, az aktuális érzelmi állapotodról jelzést adhass.
Épp ezért a napokat mindig nyitókörrel kezdjük, és zárókörrel zárjuk. Nap közben pedig a megosztókörökben (vagy kivételesen egy-egy alkalommal az esti zárókörben) van lehetőséged az élményeid megosztására.
Így fonjuk egy egységbe a testi tapasztalataidat, a gondolataidat és az érzelmeidet – és így érhetsz el egy integráltabb személyiséget, önazonosabb létezést.

A tanfolyam nem akkreditált, államilag nem elismert.


A KÉPZÉS IDŐPONTJAI

II. szint: 2020. szeptember 16-20.
III. szint : 2020. október 21-25.
IV. szint: 2020. november 25-29.
FONTOS: a II-IV. szinteken csak azok vehetnek részt, akik az I. szintet elvégezték már. Ez a három szint 6-10 fő jelentkezésével indul.

HELYSZÍNEK

Tessedik Sámuel Evangélikus Vendégház
Elhelyezés 3-5 ágyas fürdőszobás szobákban
A szállás díja: 4.000 Ft/fő/éj

Albertirsa, Tessedik Sámuel Evangélikus Vendégház

Aranyhíd Vendégház és Életmódközpont, Balatonboglár
Elhelyezés: 2-3 fős fürdőszobás szobákban
A szállás díja: 6.000 Ft/fő/éj

Aranyhíd Vendégház és Életmód Központ, Balatonboglár

MENNYIBE KERÜL?

I. szint: 95.000 Ft
II-IV. szint: 95.000 Ft szintenként (azaz a három szint összesen 285.000 Ft)
A fenti tandíjon túl kérlek, hogy számolj még a szállás és az utazás költségével. A szállások díját feljebb, az adott szállásnál találod. Az utazást telekocsival szoktuk megoldani, egy-egy út kb 1.500-2.000 Ft, az étkezést önállóan oldja meg mindenki, ennek összege a tanfolyamtól teljesen független és egyénileg változó.

A II-IV. SZINTEN IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK

Nagyon szeretném, ha nem lenne anyagi akadálya annak, hogy valaki, aki szeretne, részt tudjon venni a tanfolyamon. Ezért kidolgoztam egy kedvezmény-rendszert, amiben remélem, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő támogatási formát, amennyiben szüksége van támogatásra.

 • 10% EARLY BIRD KEDVEZMÉNY AZ ALAPKÉPZÉSRE: 9.500 FT ÉRTÉKBEN
 • Ezt a kedvezményt akkor veheted igénybe, ha a meghirdetett tanfolyam kezdete előtt legalább 90 nappal jelentkezel, és befizeted a a tandíj 50%-át.
 • 10% KEDVEZMÉNY A TELJES KÉPZÉSRE: 38.000 FT ÉRTÉKBEN
 • Ezt a kedvezményt akkor veheted igénybe, ha egy összegben fizeted be a tandíjat az I-IV. szintekre.
 • 100.000 FT ÖSZTÖNDÍJ – EGYÉNILEG KÉRHETŐ TÁMOGATÁS
 • Egyéni elbírálás alapján kedvezményt adok a tandíjból. Az évi keretösszeg, amire pályázni lehet 100.000 Ft. Az ösztöndíj több fő részére is szétosztható, és egy jelentkező is megkaphatja az egész keretet – ez az ösztöndíjra jelentkezők számától, rászorultságától és az igényelt ösztöndíjak mértékétől is függ.
 • Figyelem: ösztöndíj kizárólag a II-IV. szintekre kérhető!
 1. Kérlek, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot!
 2. Pár órán, maximum egy napon belül felveszem veled a kapcsolatot (kérlek, hogy figyelj oda, hogy jó telefonszámot és email címet adj meg!) Figyeld a spam-mappádat is, lehet, hogy az első levelem ott fog landolni a leveleződben.
 3. Megbeszélünk egy személyes találkozót, amire azért van szükség, hogy megismerjük egymást, átbeszélhessük a benned esetlegesen felmerülő kérdéseket, kételyeket. Ezen túl pedig egy rövid kérdéssor segítségével a fogantatásodtól körülbelül 3 éves korodig terjedő életszakaszodat tekintjük át.
  Ennek a találkozónak a díja 15.000 forint: ennyivel kevesebbet kell a tanfolyamból majd kifizetned, ha kölcsönösen úgy döntünk a beszélgetés végére, hogy szeretnénk együtt dolgozni. Ha a beszélgetés alapján nem javaslom neked a tanfolyamon való részvételt, akkor ezt az összeget visszaadom neked. Ha pedig te lépsz vissza a jelentkezéstől, akkor ez az összeg nálam marad és a veled töltött időmet fedezte.
 4. Mindig, minden részletet, tudnivalót, megbeszélt időpontot, címet, elküldök emailben.