Fizetési és lemondási feltételek

A Baksa Mónika Anna egyéni vállalkozó által
üzemeltetett http://www.polinezmasszazstanfolyam.com
weboldalon keresztül elküldött jelentkezésekre és regisztrációkra
az alábbi Általános szeződési feltételek vonatkoznak.

Hatályos: 2023. január 1-től visszavonásig

Vállalkozó neve: Baksa Mónika Anna egyéni vállalkozó
Székhely: 1191 Budapest, Hunyadi utca 29. 1/3.
Adószám: 69906590-1-43
Nyilvántartási szám: 53856252
Telefonszám: +36 70 380 2263
E-mail cím: polinez.masszazstanfolyam@gmail.com

REGISZTRÁCIÓ, JELENTKEZÉS

A http://www.polinezmasszazstanfolyam.com bármely aloldalán kitöltött JELENTKEZÉSI LAP elnevezésű formanyomtatvány az adott eseményre való hivatalos jelentkezésnek minősül.
A JELENTKEZÉSI LAP-on feltüntett adatokat a honlap üzemeltetőjeként emailben kapom meg. Az email beérkezését követően a lehető leghamarabb (maximum 3 napon belül) emailben vagy telefonon visszaigazolom a jelentkezést, és a személyes találkozóra vonatkozóan időpontot egyeztetek a jelentkezővel.
A jelentkezést, valamint a személyes találkozó idejét és helyét a jelentkező által a JELENTKEZÉSI LAP-on feltüntett emailcímre küldött emailben igazolom vissza. Ezzel egy időben a személyes találkozó díjáról is kiállítom a számlát, és azt szintén elektronikus formában küldöm meg a jelentkezőnek.

FONTOS: számlát csak és kizárólag magánszemélyek részére tudok kiállítani!

FIZETÉS

A személyes találkozó időpontját csak a számla kiegyenlítését követően véglegesítem. Amennyiben a személyes (vagy online) találkozón:

 • kölcsönösen a közös munka mellett döntöttünk, kiállítom számodra a tanfolyam fennmaradó részéről a számlát, melyet kérlek, hogy az azon feltüntett fizetési határidőig egyenlíts ki. Amennyiben a fizetési határidőt nem tartod be, a jelentkezésedet törlöm a rendszerből. A személyes találkozó díja ebben az esetben nem jár vissza, mivel az a személyes találkozóra fordított időmnek és munkámnak a díja.
 • én nem javaslom neked a tanfolyamon való részvételt, akkor a személyes találkozó díját 3 munkanapon belül visszautalom arra a bankszámlára, ahonnan az utalás érkezett.
 • te állsz el a tanfolyamon való részvételtől, akkor a személyes találkozó díja nem jár vissza, mivel ez lesz a személyes (vagy online) találkozóra fordított időm és munkám ellenértéke.

A tanfolyamhoz kapcoslódó egyéb költségek:

 • szállás: mindig jelzem előre az aktuális szálláshely árát. A szállásköltség a tanfolyam kezdő időpontja előtt két héttel esedékes. Számlát erről a szállásadó fog kiállítani.
 • utazás: mivel ezt mindenki egyénileg oldja meg, így az utazás költsége nincs benne a tanfolyam díjában.
 • étkezés: az étkezést szintén egyénileg oldja meg mindenki, így ez sem képezi részét a tanfolyam árának.

A SZEMÉLYES TALÁLKOZÓ LEMONDÁSA

A személyes találkozó legkésőbb a találkozó előtt 48 órával mondható le. Lemondani írásban lehet, a polinez.masszazstanfolyam@gmail.com címre küldött emailben, és indoklás nélkül megtehető. Ebben az esetben a befizetett díj kérésre felhasználható egy másik időpontban vagy ha a jelentkező a jelentkezését törölni szeretné, akkor a befizetett összeget 3 munkanapon belül visszautalom.
48 órán belüli lemondás esetén a befizetett díj nem jár vissza.

A TANFOLYAMON VALÓ RÉSZVÉTEL LEMONDÁSA

Amennyiben túl vagyunk a személyes találkozón és azon kölcsönösen a közös munka mellett döntöttünk, valamint a tanfolyam fennmaradó részét a jelentkező részben vagy egészben kifizette már, de valamilyen okból mégis meggondolná magát, és nem szeretne részt venni a tanfolyamon, akkor a befizetésekből a következő módon jár/nem jár visszatérítés:

 • a személyes találkozó díját semmiképp nem adom vissza, mivel az a személyes találkozóra fordított időmnek és munkámnak a díja.
 • ha a tanfolyam elindulása előtt több, mint 30 nappal korábban  történik a lemondás, akkor a személyes találkozó díján túl addig befizetett összeg 100%-át fizetem vissza
 • ha a tanfolyam elindulása előtt 29-14 nappal korábban történik a lemondás, akkor az addig befizetett összeg 50%-át fizetem vissza
 • ha a tanfolyam elindulása előtt 13-0 nappal korábban történik a lemondás vagy a jelentkező nem mondja le a részvételt, csak nem jelenik meg a tanfolyamon, akkor a befizetett összeg semekkora része nem jár vissza
 • ha a tanfolyam elindulását követően a résztvevő a tanfolyam vége előtt távozik a tanfolyamról vagy nem vesz részt a többi tanfolyami alkalmon, akkor az addigi befizetésekből semekkora rész sem jár vissza
 • amennyiben a tanfolyam az én hibámból marad el, az addig befizetett összeg 100%-át visszafizetem vagy a jelentkező döntése alapján a befizetett összeg egy másik meghirdetett alkalomra felhasználható
 • rajtam kívül álló okok (pl. járványügyi helyzet, államilag elrendelt korlátozások) miatt elmaradó tanfolyam esetén az addig befizetett összeg egy következő tanfolyamra átvihető, azon felhasználható
 • ha a jelentkező orvosi igazolással, hitelt érdemlően igazolja a távollétét, akkor a befizetett összeget egy másik, meghirdetett alkalommal felhasználhatja.
 • bármilyen indokból is használja fel a jelentkező a befizetését egy következő alkalommal, amennyiben az adott program ára időközben emelkedne, akkor a különbözetet jelentkező köteles megtéríteni.