Fizetési és lemondási feltételek

A Baksa Mónika Anna egyéni vállalkozó által
üzemeltetett http://www.polinezmasszazstanfolyam.com
weboldalon keresztül elküldött jelentkezésekre és regisztrációkra
az alábbi Általános szeződési feltételek vonatkoznak.

Hatályos: 2019. május 22-től visszavonásig

Vállalkozó neve: Baksa Mónika Anna egyéni vállalkozó
Székhely: 1191 Budapest, Hunyadi utca 29. 1/3.
Adószám: 69906590-1-43
Nyilvántartási szám: 53856252
Telefonszám: +36 70 380 2263
E-mail cím: polinez.masszazstanfolyam@gmail.com

JELENTKEZÉS, REGISZTRÁCIÓ

A http://www.polinezmasszazstanfolyam.com bármely aloldalán kitöltött JELENTKEZÉSI LAP elnevezésű formanyomtatvány az adott eseményre való hivatalos jelentkezésnek minősül.
A JELENTKEZÉSI LAP-on feltüntett adatokat a honlap üzemeltetője emailben kapja meg. Az email beérkezését követően a lehető leghamarabb (maximum 1 munkanapon belül) emailben visszaigazolja a jelentkezést és a megadott adatok alapján kiállítja a díjbekérőt. A díjbekérő a tanfolyam előtti találkozó díjáról fog szólni. A visszaigazolást és a díjbekérőt is a JELENTKEZÉSI LAP-on megadott emailcímre küldi meg.
FONTOS VÁLTOZÁS: 2022. szeptember 1-től kezdődően megszűnik a lehetőség arra, hogy cég vagy más jogi személy nevében igényeljen a jelentkező számlát, a fenti dátumtól számlát csak és kizárólag magánszemélyek részére tudok kiállítani!

FIZETÉS

A díjbekérő kiállítását követően 1 munkanapon belül kérem a díjbekérőt kiegyenlíteni, mivel csak az összeg beérkezésével véglegesítem a jelentkezést. A díj beérkezését követően telefonon veszem fel veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk a tanfolyam előtti találkozóhoz.
Amennyiben a személyes (vagy online) találkozón:

 • kölcsönösen a közös munka mellett döntöttünk, kiállítom számodra a tanfolyam fennmaradó részéről a számlát, melyet kérlek, hogy az azon feltüntett fizetési határidőig egyenlíts ki. Amennyiben a fizetési határidőt nem tartod be, a jelentkezésedet törlöm a rendszerből. A személyes találkozó díja ebben az esetben nem jár vissza, mivel az foglalóként működik, és így ez nem visszatérítendő díjrészlet.
 • én nem javaslom neked a tanfolyamon való részvételt, akkor a személyes találkozó díját 1 munkanapon belül visszautalom arra a bankszámlára, ahonnan az utalás érkezett.
 • te állsz el a tanfolyamon való részvételtől, akkor a személyes találkozó díja nem jár vissza, mivel ez lesz a személyes (vagy online) találkozóra fordított időm és munkám ellenértéke.

A SZEMÉLYES TALÁLKOZÓ LEMONDÁSA

A személyes találkozó legkésőbb a találkozó előtt 48 órával mondható le. Lemondani írásban lehet, a polinez.masszazstanfolyam@gmail.com címre küldött emailben, és indoklás nélkül megtehető. Ebben az esetben a befizetett díj felhasználható egy másik időpontban vagy ha a jelentkező a jelentkezését törölni szeretné, akkor a befizetett összeget visszautalom.
48 órán belüli lemondás esetén a befizetett díj nem jár vissza.

A TANFOLYAMON VALÓ RÉSZVÉTEL LEMONDÁSA

Amennyiben túl vagyunk a személyes találkozón és azon kölcsönösen a közös munka mellett döntöttünk, valamint a tanfolyam fennmaradó részét a jelentkező részben vagy egészben kifizette már, de valamilyen okból mégis meggondolná magad, és nem szeretne részt venni a tanfolyamon, akkor a személyes találkozó díját nem fogom tudni visszaadni, mivel az foglalóként működik, és így ez nem visszatérítendő díjrészlet. A jelentkezés lemondását csak emailben fogadom el. A személyes találkozó díján felüli befizetésekből a következő módon jár visszatérítés:

 • ha a tanfolyam elindulása előtt több, mint 30 nappal korábban  történik a lemondás, akkor az addig befizetett összeg 100%-át fizetem vissza
 • ha a tanfolyam elindulása előtt 29-14 nappal korábban történik a lemondás, akkor az addig befizetett összeg 50%-át fizetem vissza
 • ha a tanfolyam elindulása előtt 13-0 nappal korábban történik a lemondás vagy a jelentkező nem mondja le a részvételt, csak nem jelenik meg a tanfolyamon, akkor a befizetett összeg semekkora része nem jár vissza
 • ha a tanfolyam elindulását követően a résztvevő a tanfolyam vége előtt távozik a tanfolyamról vagy nem vesz részt a többi tanfolyami alkalmon, akkor az addigi befizetésekből semekkora rész sem jár vissza
 • amennyiben a tanfolyam az én hibámból marad el, az addig befizetett összeg 100%-át visszafizetem vagy a jelentkező döntése alapján a befizetett összeg egy másik meghirdetett alkalomra felhasználható
 • rajtam kívül álló okok (pl. járványügyi helyzet, államilag elrendelt korlátozások) miatt elmaradó tanfolyam esetén az addig befizetett összeg egy következő tanfolyamra átvihető, azon felhasználható
 • ha a jelentkező orvosi igazolással, hitelt érdemlően igazolja a távollétét, akkor a befizetett összeget egy másik, meghirdetett alkalommal felhasználhatja.
 • bármilyen indokból is használja fel a jelentkező a befizetését egy következő alkalommal, amennyiben az adott program ára időközben emelkedne, akkor a különbözetet jelentkező köteles megtéríteni.