Masszázs workshop pároknak

Három részből álló workshopra laikusokat várok szeretettel, elsősorban párokat. Az első két részben olyan mozdulatokat tanítok meg, amelyekkel hétköznapi helyzetekben tudunk bárkinek kellemes, jó érzést adó masszázst adni. A workshop elsődleges célja a figyelemteli érintés és pár alapvető masszázstechnika elsajátítása.

A reggel 9-től este 6-ig tartó nap során lehetőséget teremtünk a saját testünkkel való kapcsolódásra, ezután a partnerünk figyelmes érintésére, majd az ebédszünet után belevágunk a konkrét masszázstechnika elsajátításába.

Az első alkalommal a nyak, a vállak, a hát és a lábfej masszázsát tanulhatjátok meg.
A második alkalommal a kézfej, és az arc masszázsával foglalkozunk.
A két alkalom külön-külön is elvégezhető, önmagában is hasznos tudást ad, nem egymásra épülnek, akár fordított sorrendben is elvégezhetőek.

A harmadik workshopra csak az első két nap elvégzése után lehet jelentkezni: ezen a napon az érintéseinket és az érzékelésünket finomítjuk még tovább: a manuális érintésen túl kísérletezünk különböző minőségű anyagokkal, textúrákkal, hőmérsékletekkel, és a kísérletezésbe bevonjuk minél több érzékszervünket.

KIKNEK AJÁNLOM A WORKSHOPOT
– akik örömmel érintik, masszírozzák a egymást és/vagy a környezetükben lévőket
– akik szeretnék, ha szakszerűbb és még finomabb lenne az érintésük
– akik szeretnék tovább mélyíteni partnerükkel a közöttük meglévő intimitást
– akiknek fontos a párkapcsolaton belüli kommunikáció
– akik úgy érzik, hogy szeretnének közelebb kerülni egymáshoz, de nem találják a megfelelő utat egymáshoz
– pároknak nászajándékba, házassági évfordulóra

A workshopokon csak ti ketten vesztek részt, így garantált a személyes figyelem mindkettőtök számára!

A workshopnak nincs meghirdetett időpontja, hanem a jelentkezőkkel személyesen egyeztetünk mindhármunknak megfelelő napot.

Amennyiben megfelelő és kényelmes nektek is, akkor a lakásotokban is dolgozhatunk. Ha jobban szeretnétek kimozdulni inkább, akkor természetesen lehetőség van terembérlésre is – ebben az esetben azonban kérlek, hogy ennek a költségével is számoljatok!

A workshop ára alkalmanként 40.000 Ft / pár (terembérlet nélkül)

Jelentkezni a baksaanna@gmail.com címen tudtok.