Boros Kamilla

Sziasztok! 
Kamilla vagyok másodéves gyógytornász hallgató a Pécsi Tudományegyetemen. Polinéz masszázst pár évvel ezelőtt kaptam először és már akkor is nagy hatással volt rám, de a tanfolyamra elsősorban az önismereti munka miatt jelentkeztem. Aztán szép lassan fordult át a masszírozás folyamata egy hihetetlenül értékes idővé. Ez az az idő amikor ki tudom kapcsolni a hétköznapi problémáimat, amikor egy dologra tudok koncentrálni, amikor nem zavar meg a telefonom és – hogy egy kicsit elhasznált fogalommal éljek – a jelenben legyek és teljes figyelemmel forduljak a vendégemhez. 
Számomra az egyik legfontosabb dolog, hogy a masszírozott biztonságba érezze magát és  merjen e szólni ha valamit máshogy szeretne, akár a masszázs előtt vagy közben. Egyebek között például megfelelő hőmérséklet vagy a zene hangereje.  Ugyanis az ilyen apróságokból áll össze egy olyan tér ahol el tud lazulni az ember.
Köszönöm Anna a lehetőséget a tanfolyamra és hogy megismertetted velem ezt a csoda teknikát! Titeket pedig szeretettel várlak masszázsra, egyelőre váci helyszínnel.

ELÉRHETŐSÉGEK
+36 (70) 423 7835
mandula3virag@gmail.com