MENTAL WELLNESS – ÖNISMERETI CSOPORT

JELENTKEZÉS: KIZÁRÓLAG POLINÉZ MASSZŐRÖKNEK!
Öt napos mentál-wellness, elvonulás, önismereti csoport és nem mellesleg masszázshegyek. Ahogy azt a tanfolyami napokon megszoktátok, csak most még fókuszáltabban fogunk az önismerettel foglalkozni. És persze minden nap lesz masszázs is, de már új mozdulatokat, új technikát nem fogok tanítani (persze, ha kérdésed van, ott vagyok, segítek, elmondom, megmutatom újra).
De a főszerep ebben az öt napban a bodyworké, a pszichodramatikus eszközöké, a művészetterápiáé, és a csoportjátékoké – bevetünk mindent, ami csak a hasznunkra válhat. Lesznek nyitó, megosztó és zárókörök is természetesen, lesz tér elegendő figyelmet kapni, lesz lehetőség az élmények, tapasztalatok tudatosítására is.

Integrált módszerekkel, minden szinten dolgozni fogunk: a testeddel, az érzelmeiddel, a gondolataiddal egyaránt.
Alaposan felrázzuk a rendszerünket, átmozgatjuk magunkat, hogy aztán az öt, együtt töltött nap végén, akárcsak egy valamirevaló wellness weekend után, felfrissülve, feltöltődve és a vállunkat nyomó terhekből lepakolva egy adagot, megpihenve térhessünk majd vissza a hétköznapjainkba.

Nem számít, hogy csak az első szintet végezted el vagy “mindenen” túl vagy. Csak az számít, hogy akarsz-e előrébb lépni az életedben, szeretnél-e még szabadabban létezni, még kevesebb gátló szorongással, és még több örömmel élni vagy sem.
Ha igen, akkor itt a helyed!

Intenzív napokra számíts – bár gondolom, hogy a tanfolyam után már nem is vártál nagyon mást.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2020. JANUÁR 31.
TELJES ÁR: 105.000 Ft
EARLY BIRD ÁR: 85.000 Ft (30.000 Ft előleg december 10-ig történő befizetése esetén)
Részletfizetés is lehetséges – ha szükséged van rá, keress meg, hogy megbeszélhessük!
Minimum létszám: 6 fő

Kérdéseidre örömmel válaszolok, hívj, írj bátran!

Várlak szeretettel!