GYAKORLÓNAP KISPESTEN, 2019. OKTÓBER

A nyári szünet után valahogy a szeptemberi gyakorlónapra még nem érkezett vissza a társaság, így az érdeklődés hiányában elmaradt. Az októberi alkalomra már szállingóztak a jelentkezések, bár volt, aki sajnos pont szombatra megbetegedett, és nem tudott mégsem jönni. Remélem, hogy azóta jobban van.

Szóval ez is ilyen kis családias, puha, védett és burokban levős alkalom volt, csupa ilyen bodyworkkel is készültem, semmi dráma, semmi erős érzelem, csak töltés-töltés-töltés, meg hát alapként ugye eljuttatni az egymást nem ismerő részvevőket ahhoz, hogy fesztelenül érjenek egymáshoz és fesztelenül fogadják egymás érintését.

A bodywork után gyakoroltuk kicsit a táncot is, mivel az albatroszt ismerte mindenki, így csak azt táncoltuk.

A létszám ugye páratlan volt, ez okozott némi fejtörést, hogy a masszázsokat hogyan fogjuk így kivitelezni – na jó, hát azért hatalmas problémát nem tud okozni egy ilyen helyzet, mert egy négykezes masszázsnál kevés jobb dolog van, és ezzel rögvest ki is pipáltuk a páratlan létszám problematikáját.

Ráérős, kicsit lazulósabb napunk lett végül, mint ahogy terveztem, végül reggel 9-től este 7-ig együtt voltunk, és bár fáradtan értem haza a hosszú nap után, mégis feltöltve, kisimulva.

Jó volt veletek ebben a biztonságos, puha burokban lenni, köszönöm a részvételt!

Legközelebb november 23-án találkozunk!