TÁVOL A VILÁG ZAJÁTÓL…

Fel szokott merülni a kérdés, hogy miért vidéken tartom zömében a tanfolyamokat, és miért nem Budapesten, ahol sokaknak könnyebben elérhető lenne, és haza tudnának menni este a családjukhoz.
A rövid válaszom erre a kérdésre az, hogy pont ezért!
Ti, akik rendszeresen olvassátok a posztjaimat, azt hiszem, hogy már nagyon jól tudjátok, hogy milyen fontosnak tartom a tökéletes masszázstechnika elsajátítása mellett az önismereti munkát is. Ha csak annyi lenne a célom, hogy a tanfolyam végére gyönyörű mozdulatokkal masszírozzatok, akkor akár megfelelne egy olyan helyszín is, ahonnan esténként kényelmesen hazasétálunk, hazabuszozunk, és aztán reggel újra találkozunk és folytatom a masszázstechnika tanítását.
Azonban ennél sokkal többet szeretnék adni nektek, hogy ti is többet adhassatok a leendő klienseiteknek.
Ahhoz, hogy ne csak a felszínen történjenek változások, hanem mélyebbre lehessen merülni, hogy valóban megkezdődhessen egy komoly transzformáció, ahhoz fontos, hogy minden mást ki lehessen zárni pár napra, hogy semmi ne terelje el a fókuszunkat önmagunkról, a kapcsolódási mintázatainkról, az érzelmi állapotunkról. Idő és tér kell ahhoz, hogy teljes mélységében átélhessük azt, amire szövetkezünk ezek alatt az elvonulások alatt. Ez pedig az, hogy megkeressük a sérüléseink, a hiányaink gyökerét, és ott, abban a mélységben gyógyítjuk és töltjük azokat. Ez pedig nem tud megtörténni, vagy sokkal nehezebben tud megtörténni, ha mindenféle hétköznapi tennivaló elvonja a figyelmünket.
Mikor adsz végre időt magadnak, ha nem most? Ki adjon időt neked, ha nem te magad?
Várlak szeretettel!
A kép az egyik korábbi helyszínen készült, Pénzesgyőrött.