MILYEN A JÓ OLAJMELEGÍTŐ?

Amikor a tanfolyam első szintjének a végére érünk, akkor mindenki nagyon izgatott, és rögtön minden családtagot, barátot szeretne megmasszírozni. És ez nagyon is jól van így!
Viszont ezen a ponton szokott felmerülni az a kérdés, hogy hol lehet olyan szépséges olajmelegítőket kapni, mint amilyeneket én is használok. És eddig erre nem nagyon tudtam mit mondani, mert ahonnan az enyémek vannak, az a forrás már nincs meg sajnos. Esetleg felmerült a Meska, hogy ott érdemes szétnézni, időnként ki lehet fogni egy-egy pofásabb darabot a Cserépvárosban is, de a masszőrellátó boltok eddig mintha nem nagyon tartottak volna ilyesmit. De kicsit előreszaladtam.

Először is kezdjük azzal, hogy milyen egy jó olajmelegítő? Nincs túl sok kritérium, de amik vannak, azokra érdemes odafigyelni!

  • az olajos flakonod biztonságosan álljon benne, ne dőljön el benne túlzottan, hiszen akkor kifolyhat az olaj belőle
  • ne legyen túl nagy a tartály része, mert nem fogja eléggé átmelegíteni az olajat
  • a mécsest kényelmesen tudd kiemelni alulról, ne legyen túl szűk a nyílás
  • lehetőleg egy darabban legyen az alsó és a felső rész, ne pedig külön. Ha külön van, az mindig nagyobb odafigyelést igényel, hogy nehogy kiboruljon a felső rész
  • esztétikus legyen

Mivel az olajmelegítő örök darab, érdemes olyanra költened, amit örömmel nézel nap, mint nap. Olyat érdemes venni, aminek a puszta látványától is pavlovi reflexként bekapcsol benned a masszírozhatnék.

Ma reggel, miközben valami egészen mást kerestem masszázshoz, véletlenül rátaláltam egy masszázskellékeket forgalmazó oldalon egy olajmelegítőre. Aztán ezen felbuzdulva nekiálltam újra keresgélni, és egészen sok helyen találtam is: változó árakon és nagyon változó esztétikai minőségben, de ezek szerint van már választék, érdemes keresgélni!

Íme egy rövid lista, megkönnyítendő a dolgodat, ha éppen olajmelegítő keresésére adnád a fejed.

https://www.facebook.com/lucakeramia/photos/a.803288309725590/1327147830672966/?type=3&theater
https://masszorellato.hu/lista/51bb0ec3d4262-Masszazsolaj-melegitok-
https://www.harmoniamasszazskellek.hu/masszazsolaj_melegito_638
https://www.meska.hu/t709617-aromalampa-olaj-melegito-narancs
https://www.meska.hu/t1954623-masszazsolaj-melegito-szett
https://masszazsoutlet.hu/webshop/olajmelegt-princess-csak-szemmlyesen-vsrolhat-1116.html
https://masszorkellek.shoprenter.hu/masszazsolaj-melegito-leveheto-olajos-cseszevel-2-reszes-356