Polinéz masszázstanfolyam II-IV. szint indul 2022. november 9-től (180 órás, hivatalos felnőttképzés)

ÁR: 114.000 FT SZINTENKÉNT
(ÖSSZESEN: 342.000 FT)

Hivatalosan bejelentett felnőttképzés.
Nyilvántartási szám: K/2022/018874

Időpont:
II. szint: 2022. november 9-13.
III. szint: 2022. január 11-15.
IV. szint: 2022. február 22-26.

Helyszín: Bokros Vendégház, Tordas
Létszám: 4-6 fő

Egyéb költségek: a szállás (várható) díja 6.000 Ft/fő/éj (3×4 éjszakát kell kifizetni). Utazás vonattal vagy telekocsival. Az étkezést önállóan oldja meg mindenki, ennek összege a tanfolyamtól teljesen független és egyénileg változó.

RÉSZLETEK

A jelentkezés feltétele az I. szint elvégzése. Erre a három szintre csak egyben lehet jelentkezni. Itt még mélyebbre merülünk az érintéseid finomításában, érzékenyítésében. Ezen a háromszor öt napon elsajátíthatod a teljes testre kiterjedően az alkaros technikát.
Ha az önimeret felől érkeznél, akkor is tudd, hogy a legjobb helyen vagy! A masszázsfogások az I. szinten még egyszerűek és könnyen megtanulhatóak. Minden nap van cézottan bodywork gyakorlat, de magára a masszázsra is bodyworkként tekintünk, így tulajdonképpen elmondható, hogy egész nap önismmerettel foglalkozunk. Bármit is csinálunk, a lényeg a figyelmünkön lesz, az önreflexiónkon, az őszinteségen, és az ennek teret adó biztonságon, elfogadáson.
Ha valahol és valamikor mélyen és hatékonyan lehet gyógyulni, akkor ez pont az a tér és az az idő.

FŐBB TÉMAKÖRÖK

 • alkaros masszázs az egész testen
 • kapcsolódásaink tudatosítása
 • szent és profán szétválasztása
 • az érintés szentsége
 • polinéz táncmeditáció
 • váll-lazító gyakorlatsor
 • a légzésünk tudatosítása
 • a Polinéz masszázs eredete
 • mély figyelem kialakítása a saját testünkben
 • érzelmeink egyre átfogóbb tudatosítása
 • hullámzás, víz elem
 • magzatkor és születés
 • magzati létélmény meleg termálvízben
 • a szeretet, a tudás és az erő harmonikus együttműködése
 • érzelmeink kifejezése a mozdulataink által
 • kapcsolódás az őseinkhez
 • önfegyelem, fókusz erősítése
 • gesztusok, testbeszéd felfedezése és használata
 • mentális középpont megtalálása
 • a nyugalom és feszültség felfedezése a testben, rugalmasság, tisztulás
 • a saját, belső erőnk forrásának megtalálása
 • vállalkozási ismeretek

A TANFOLYAMON ALKALMAZOTT MÓDSZEREK

TAPASZTALATI TANULÁS
Visszanyúlva a gyökereimhez, ugyanazzal a módszerrel tanítok, mint ahogy én magam is tanultam: rengeteg gyakorlással és saját élmények által. Megtapasztalhatod, hogy melyik érintés neked hogyan esik, melyik volt jó, biztonságot adó, és melyik kevésbé az, így finomítva és érzékenyítve a saját érintésedet.

BODYWORK
A bodywork gyakorlatok során egyszerű instrukciókat követve figyeljük meg, hogy egy-egy helyzet, érintés, mozdulat milyen érzelmi reakciót vált ki belőlünk. Ezek a gyakorlatok segítenek a határaink felfedezésében, kijelölésében, a másokra és önmagunkra való figyelem mélyítésében, az önelfogadásban. Egyszerre tárja fel és gyógyítja is egyben a sérüléseinket.

TÁNCMEDITÁCIÓ
A polinéz szigetvilágból származó egyszerűen koreografált, pár lépésnyi táncok gyakorlása transzcendens világok bejárásban segít. A jól begyakorolt mozdulatok ismételgetése hamar elhozza az elme kikapcsolását, így megmarad nekünk az, hogy a testünkre és az érzelmeinkre figyeljünk csupán – a hétköznapjainkban ez zömében úgyis épp fordítva történik.

MEGOSZTÓKÖRÖK
A napokat mindig nyitókörrel kezdjük, és zárókörrel zárjuk. Nap közben pedig a megosztókörökben van lehetőséged az élményeid megosztására.
Így fonjuk egy egységbe a testi tapasztalataidat, a gondolataidat és az érzelmeidet – és így érhetsz el egy integráltabb személyiséget, önazonosabb létezést.

NEKED IS ITT A HELYED, HA…

…szeretsz érinteni és érintve lenni.
…nem szeretsz sem érinteni, sem érintve lenni, de ezen változtatni szeretnél.
…segítő szakmádban örömmel alkalmaznál új módszereket.
…szeretnél olyan hivatást, amiben önállóan tudsz dolgozni, és szabadon osztod be az idődet.
…az önismereti utadon eljutottál addig a pontig, ameddig kognitív módszerekkel el lehet jutni.

VÉLEMÉNYEK A TANFOLYAMRÓL

Egy csoda, aminek részese lehettem. Minőséget tudok megélni az érintésben, az emberi kapcsolataimban. Ehhez nagyon sokat tett hozzá a tanfolyam.
Tatár Szilvia
, rehabilitációs tréner

Elfogadásban és érintésben lenni, tanulni és értőn kapcsolódni. Ebben a hozzáértéssel felépített öt napos képzésben egyensúlyban van a tanulás és gyakorlás, ahogy az erő és a gyöngédség, a nevetés és a sírás, a kendőzetlenség és a finomság is. Anna megtanít masszírozni, odafigyelni a másikra és önmagunkra, kapcsolódni, határokat megtartani. S szinte játszi könnyedséggel vezet be, egymásra épülő, logikus lépésenként, ennek a nagyszerű terápiás módszernek a gyakorlatába. Hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek a tanulásnak és amellett, hogy polinéz masszőrré váltam, egyben teljesebb emberré is.
Mayer Márta, coach


Mély és gyönyörű a valós tapasztalása a szeretetnek, a bizalomnak, a tiszteletnek és az őszinteségnek. Ezek, a számomra meghatározó értékek a tanfolyam alapvető pillérei is. A masszázs során – az önmagukban csak szépen csengő szavak – valós értékkel és élettel megtöltött tapasztalássá és átéléssé válnak. Köszönöm!
Haszonits Zoltán
, grafikus

Átfogó, alapos, igényes és minőségi. Leginkább ezekkel a szavakkal tudnám jellemezni a tanfolyamot. Köszönöm, hogy részese lehettem!
Bajó Ruben
, masszőr

Biztonság, elfogadás, odafigyelés. Védett közegben találkozás önmagaddal. Bepillantás a miértekbe. És sok-sok-sok-sok masszázs. A tudás olykor fájdalmas, azonban minőségi változást eredményez az életedben. Én ezt kaptam az elmúlt 5 napban, és ezt szándékozom a vendégeimnek is megmutatni, továbbadni. Köszönöm!
Filler Ildikó, masszőr

Van ebben valami varázslat! Engem megérintett, elvarázsolt… és most már én is tudok egy kicsit varázsolni. Köszönöm!
Kurucz Kata
, masszőr

Hamar kiderült, hogy itt komplex tudást kapok: nemcsak gyönyörű mozdulatsorokat tanultam meg, hanem annál sokkal többet: hogyan váljon egy szakma HIVATÁSSÁ. Anna hihetetlen alázattal és szenvedéllyel magyaráz, mutat, tanít. A bodywork gyakorlatokon keresztül sikerült jobban megismernem saját magam is. Ez az önismeret rengeteget segít abban, hogyan adjam a lehető legtöbb figyelmet a vendégeimnek.
Légnerné Nedoluha Krisztina
, masszőr

AZ OKTATÓRÓL

Lassan másfél évtizede mélyítem a tudásom az érintések és a masszázs terén, sokféle impulzusnak adva át a testem és a lelkem. Ez mind-mind egyre közelebb vitt ahhoz, hogy ma békés, kiegyensúlyozott, dinamikus, éber létezést mondhassak a magaménak.
Legmeghatározóbb és leginkább előrevivő élményeim, életem katartikus pillanatai mindig a testről, illetve a test és a lélek megbonthatatlan kapcsolatáról szóltak: ilyenek a masszázsélményeim (akár kliensként, akár masszázsterapeutaként), a bő ezer órányi bodywork, a kontakt improvizáció, az 5Ritmus és a jógaórák, amiken részt vettem, az extatikus állapotban átélt táncok, az elmúlt években megtalált futás, és ha egy kicsit még messzebbre nézek vissza az időben, akkor a gyerekeim születése is.
Ezek, a mélyen a testembe vésődő élmények alakították a legtöbbet a személyiségemen.
Tanulmányaimat Hawaii-on és Magyarországon folytattam. Az általam elsajátított masszázstechnikák szép lassan alakultak át a kezemben: az alapokat tiszteletben tartva fűztem egybe a szomatikus terápiák legfrissebb kutatásaival, a test és a lélek összekapcsolódásának mélyebb megértésével. Mindezt már így átkeretezve, értelmezve és tudatosítva adom át neked a Polinéz masszázstanfolyam keretében.
Várlak téged is szeretettel!

Baksa Anna

A JELENTKEZÉS FOLYAMATA

1) ŰRLAP KITÖLTÉSE
Kérlek, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot! Figyelj rá, hogy az adataidat pontosan add meg!
2) REGISZTRÁCIÓS DÍJ ÁTUTALÁSA
Kiállítom díjbekérőt a jelentkezési díjról, és elküldöm neked emailben. A regisztrációs díj összege 57.000 forint. A tanfolyamon való részvételedet a regisztrációs díj kifizetésével tudod biztosítani. A tandíj fennmaradó részét legkésőbb a tanfolyam kezdete előtt 30 nappal kell befizetni
Indokolt esetben részletfizetés kérhető.
3) KAPCSOLATTARTÁS
Mindig, minden részletet, tudnivalót, megbeszélt időpontot, címet, elküldök az általad megadott email címre.
5) TANFOLYAM
Találkozunk a tanfolyamon és megkezdjük a közös munkát.

JELENTKEZÉSI LAP A II-IV. SZINTHEZ

Kérlek, hogy figyelmesen add meg az adataidat a jelentkezéshez! A jelentkezésedet követően 1 munkanapon belül fel fogom venni veled a kapcsolatot!

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató.
Fizetési és lemondási feltételek