Polinéz masszázstanfolyam I. szint indul 2021. augusztus 11-től (60 órás, hivatalos felnőttképzés)

ÁR: 96.000 FT

Hivatalos felnőttképzés. Nyilvántartási szám: K/2021/017905

Időpont: 2021. augusztus 11-15.
Helyszín: Budapest, Szív Utca Életmód Stúdió

Létszám: 4-6 fő

FONTOS: kérlek, hogy a jelentkezési díjat 1 munkanapon belül egyenlítsd ki. A jelentkezésed csak az átutalás megtörténte után válik véglegessé.
A kedvezmény 2021. július 17. 22.00 óráig vehető igénybe!

RÉSZLETEK

Az I. szinten a teljes Polinéz masszázs vázát adó ízületi masszázst sajátíthatod el. Hogyan értem ezt?
Úgy képzeld el ezt a masszázst, mint az emberi testet: kívül puha bőr, alatta izmok, majd az alatt pedig csontok és ízületek (nagyon leegyszerűsítve, persze). A Polinéz masszázs épp így épül fel, mint az emberi test: először minden egyes testrészen az izmokat masszírozzuk át, alkarral – ez egy puha, ringató, áramlást idéző mozdulat. Ezután átmasszírozzuk az adott testrészen található ízületeket, sorban, egyiket a másik után. Ezek már sokkal konkrétabb mozdulatok, irányuk van, és nagyon határozott fókuszuk. Lezárásként ismét az adott terület alkaros izommasszázsa következik, majd ezután áttérünk egy következő testrészre.
Az I. szinten a teljes testre kiterjedően megtanulhatod a középső részt, azaz az ízületi masszázst.

Sok-sok évnyi tapasztalattal a hátam mögött elmondhatom, hogy egy jól véghezvitt ízületi masszázs önmagában is csodákra képes. Mind fizikailag, mind pedig lelkileg: a teljes elengedettség, átmozgatottság a testben, és a körbeölelő biztonságban ellazult lélekben nagyon is érezhető lesz a változás.
Az ízületi masszázs akár önmagában is, kb. 60-70 perces masszázsként már az I. szint elvégzése után beépíthető a praxisodba.

Ha az önimeret felől érkeznél, akkor is tudd, hogy a legjobb helyen vagy! A masszázsfogások az I. szinten még egyszerűek és könnyen megtanulhatóak. Minden nap van cézottan bodywork gyakorlat, de magára a masszázsra is bodyworkként tekintünk, így tulajdonképpen elmondható, hogy egész nap önismmerettel foglalkozunk. Bármit is csinálunk, a lényeg a figyelmünkön lesz, az önreflexiónkon, az őszinteségen, és az ennek teret adó biztonságon, elfogadáson.
Ha valahol és valamikor mélyen és hatékonyan lehet gyógyulni, akkor ez pont az a tér és az az idő.

Polinéz masszázstanfolyam II-IV. szint 2021. őszén.
Polinéz várandósmasszázs-tanfolyam: 2022. január

MÓDSZEREIM

TAPASZTALATI TANULÁS
Visszanyúlva a gyökereimhez, ugyanazzal a módszerrel tanítok, mint ahogy én magam is tanultam: rengeteg gyakorlással és saját élmények által. Megtapasztalhatod, hogy melyik érintés neked hogyan esik, melyik volt jó, biztonságot adó, és melyik kevésbé az, így finomítva és érzékenyítve a saját érintésedet.

BODYWORK
A bodywork gyakorlatok során egyszerű instrukciókat követve figyeljük meg, hogy egy-egy helyzet, érintés, mozdulat milyen érzelmi reakciót vált ki belőlünk. Ezek a gyakorlatok segítenek a határaink felfedezésében, kijelölésében, a másokra és önmagunkra való figyelem mélyítésében, az önelfogadásban. Egyszerre tárja fel és gyógyítja is egyben a sérüléseinket.

TÁNCMEDITÁCIÓ
A polinéz szigetvilágból származó egyszerűen koreografált, pár lépésnyi táncok gyakorlása transzcendens világok bejárásban segít. A jól begyakorolt mozdulatok ismételgetése hamar elhozza az elme kikapcsolását, így megmarad nekünk az, hogy a testünkre és az érzelmeinkre figyeljünk csupán – a hétköznapjainkban ez zömében úgyis épp fordítva történik.

MEGOSZTÓKÖRÖK
A napokat mindig nyitókörrel kezdjük, és zárókörrel zárjuk. Nap közben pedig a megosztókörökben van lehetőséged az élményeid megosztására.
Így fonjuk egy egységbe a testi tapasztalataidat, a gondolataidat és az érzelmeidet – és így érhetsz el egy integráltabb személyiséget, önazonosabb létezést.

NEKED IS ITT A HELYED, HA…

…szeretsz érinteni és érintve lenni.
…nem szeretsz sem érinteni, sem érintve lenni, de ezen változtatni szeretnél.
…segítő szakmádban örömmel alkalmaznál új módszereket.
…szeretnél olyan hivatást, amiben önállóan tudsz dolgozni, és szabadon osztod be az idődet.
…az önismereti utadon eljutottál addig a pontig, ameddig kognitív módszerekkel el lehet jutni.

VÉLEMÉNYEK A TANFOLYAMRÓL

Egy csoda, aminek részese lehettem. Minőséget tudok megélni az érintésben, az emberi kapcsolataimban. Ehhez nagyon sokat tett hozzá a tanfolyam.
Tatár Szilvia
, rehabilitációs tréner

Elfogadásban és érintésben lenni, tanulni és értőn kapcsolódni. Ebben a hozzáértéssel felépített öt napos képzésben egyensúlyban van a tanulás és gyakorlás, ahogy az erő és a gyöngédség, a nevetés és a sírás, a kendőzetlenség és a finomság is. Anna megtanít masszírozni, odafigyelni a másikra és önmagunkra, kapcsolódni, határokat megtartani. S szinte játszi könnyedséggel vezet be, egymásra épülő, logikus lépésenként, ennek a nagyszerű terápiás módszernek a gyakorlatába. Hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek a tanulásnak és amellett, hogy polinéz masszőrré váltam, egyben teljesebb emberré is.
Mayer Márta, coach


Mély és gyönyörű a valós tapasztalása a szeretetnek, a bizalomnak, a tiszteletnek és az őszinteségnek. Ezek, a számomra meghatározó értékek a tanfolyam alapvető pillérei is. A masszázs során – az önmagukban csak szépen csengő szavak – valós értékkel és élettel megtöltött tapasztalássá és átéléssé válnak. Köszönöm!
Haszonits Zoltán
, grafikus

Átfogó, alapos, igényes és minőségi. Leginkább ezekkel a szavakkal tudnám jellemezni a tanfolyamot. Köszönöm, hogy részese lehettem!
Bajó Ruben
, masszőr

Biztonság, elfogadás, odafigyelés. Védett közegben találkozás önmagaddal. Bepillantás a miértekbe. És sok-sok-sok-sok masszázs. A tudás olykor fájdalmas, azonban minőségi változást eredményez az életedben. Én ezt kaptam az elmúlt 5 napban, és ezt szándékozom a vendégeimnek is megmutatni, továbbadni. Köszönöm!
Filler Ildikó, masszőr

Van ebben valami varázslat! Engem megérintett, elvarázsolt… és most már én is tudok egy kicsit varázsolni. Köszönöm!
Kurucz Kata
, masszőr

Hamar kiderült, hogy itt komplex tudást kapok: nemcsak gyönyörű mozdulatsorokat tanultam meg, hanem annál sokkal többet: hogyan váljon egy szakma HIVATÁSSÁ. Anna hihetetlen alázattal és szenvedéllyel magyaráz, mutat, tanít. A bodywork gyakorlatokon keresztül sikerült jobban megismernem saját magam is. Ez az önismeret rengeteget segít abban, hogyan adjam a lehető legtöbb figyelmet a vendégeimnek.
Légnerné Nedoluha Krisztina
, masszőr

A JELENTKEZÉS FOLYAMATA

1) ŰRLAP KITÖLTÉSE
Kérlek, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot! Figyelj rá, hogy az adataidat pontosan add meg!

2) REGISZTRÁCIÓS DÍJ ÁTUTALÁSA
Kiállítom díjbekérőt a regisztrációs díjról, és elküldöm neked emailben. A regisztrációs díj összege 16.000 forint, ezt beszámítom a tanfolyam árába!
Kérlek, hogy figyeld a spam mappádat is, lehet, hogy a levelem oda kerül elsőre!

3) SZEMÉLYES TALÁLKOZÓ
A regisztrációs díj beérkezését követően felveszem veled a kapcsolatot. Megbeszélünk egy személyes találkozót, amire azért van szükség, hogy megismerjük egymást, átbeszélhessük a benned esetlegesen felmerülő kérdéseket, kételyeket. Ezen túl pedig egy rövid kérdéssor segítségével a fogantatásodtól körülbelül 3 éves korodig terjedő életszakaszodat tekintjük át. A személyes találkozó akár skypeon, messengeren is lebonyolítható.
Ha a találkozó alapján nem javaslom neked a tanfolyamon való részvételt, akkor ezt az összeget visszautalom neked. Ha pedig te lépsz vissza a jelentkezéstől, akkor ez az összeg nálam marad és a veled töltött időmet fedezte.

4) KAPCSOLATTARTÁS
Mindig, minden részletet, tudnivalót, megbeszélt időpontot, címet, elküldök az általad megadott email címre.

5) TANFOLYAM
Találkozunk a tanfolyamon és megkezdjük a közös munkát.

AZ ESETLEGES LEMONDÁS FELTÉTELEI
Amennyiben túl vagyunk a személyes találkozón és azon kölcsönösen a közös munka mellett döntöttünk, ám valamilyen okból mégis meggondolnád magad, és nem szeretnél részt venni a tanfolyamon, akkor a személyes találkozó díját nem fogom tudni visszaadni, mivel az foglalóként működik, és így ez nem visszatérítendő díjrészlet. A személyes találkozó díján felüli befizetésekből a következő módon jár visszatérítés:
– ha a tanfolyam elindulása előtt több, mint 30 nappal korábban  történik a lemondás, akkor az addig befizetett összeg 100%-át fizetem vissza
– ha a tanfolyam elindulása előtt 29-14 nappal korábban történik a lemondás, akkor az addig befizetett összeg 50%-át fizetem vissza
– ha a tanfolyam elindulása előtt 13-0 nappal korábban történik a lemondás vagy a jelentkező nem mondja le a részvételt, csak nem jön el a tanfolyamra, akkor a befizetett összeg nem jár vissza
– ha a tanfolyam elindulását követően a résztvevő a tanfolyam vége előtt távozik a tanfolyamról vagy nem vesz részt a többi tanfolyami alkalmon, akkor az addigi befizetésekből semekkora rész sem jár vissza
– amennyiben a tanfolyam az én hibámból marad el, az addig befizetett összeg 100%-át visszafizetem
– rajtam kívül álló okok (pl. járványügyi helyzet, államilag elrendelt korlátozások) miatt elmaradó tanfolyam esetén az addig befizetett összeg egy következő tanfolyamra átvihető, azon felhasználható

JELENTKEZÉSI LAP

Kérlek, hogy figyelmesen add meg az adataidat a jelentkezéshez!

  • ha magánszemélyként kéred a számlát, akkor kérelek, hogy add meg a neved, az emailcímed, a telefonszámod és a lakcímed (irányítószám, helység, közterület neve, házszám, emelet, ajtó). Ezekre az adatokra a Felnőttképzési szerződés megkötéséhez is szükségesek lesznek majd.
  • ha cégként kéred a számlát, akkor a cég nevén túl kérlek, hogy add meg a cég székhelyét (irányítószám, helység, közterület neve, házszám, emelet, ajtó) és az adószámát is.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató.
Fizetési és lemondási feltételek