OKTATÁS


BEVEZETÉS A POLINÉZ MASSZÁZSTANFOLYAM VILÁGÁBA: miért pont ezt a képzést válaszd a sok-sok masszázstanfolyam közül? A tovább gombra kattintva elolvashatod, hogy mitől annyira különleges a Polinéz masszázs és mitől egyedülálló ez a képzés.


I. SZINT: érdekel a Polinéz masszázs és szeretnél többet tudni az induló tanfolyamokról, részletekről. A tovább gombra kattintva tudsz bővebben olvasni az induló I. szintű képzésekről.


II-IV. SZINT: ha elvégezted már az I. szintű képzést, és szeretnél tovább tanulni tőlem, akkor a tovább gombra kattintva tudsz bővebben olvasni az induló II-IV. szintű képzésről.


VÁRANDÓSMASSZÁZS: ha elvégezted már az I-IV. szintű képzést, és szeretnél várandósokkal is dolgozni, akkor a tovább gombra kattintva tudsz bővebben olvasni az induló várandósmasszázs-tanfolyamról.


GYAKORLÓNAP: akár régebben, akár mostanában tanultál tőlem, szeretettel várlak a havonta megrendezett gyakorlónapokon! Bővebb információért kérlek, hogy kattints a tovább gombra!


MASSZÁZS WORKSHOP PÁROKNAK: szeretnéd mélyíteni az intimitást kettőtök között? Jó lenne egy napot csak azzal tölteni, hogy masszázst kaptok egymástól? Akkor ez a program nektek van kitalálva! Bővebb információért kérlek, hogy kattints a tovább gombra!